Voerendaal

img-20230105-wa0016jpg

Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst op 5 januari 2023

Vrijwilligers en gasten konden elkaar de beste wensen toewensen onder het genot van een kopje koffie en vlaai. Op een groot scherm werden de foto’s getoond die gemaakt zijn tijdens de jubileumviering van 9 september jl. Fijn om samen herinneringen op te halen.
Na de koffie werden enkele vrijwilligers in ’t zonnetje gezet. Jarenlange inzet (15 jaar) voor onze afdeling mag zeker aandacht krijgen. Zij ontvingen allen het beeldje van De Zonnebloem. Bedankt Maria Braun, Marie-Ange Crombach, Roos Maat en Bep Moonen. Daarnaast ontvangen Hans Heeroma en Thei Treuen een beeldje omdat zij enige tijd geleden of recent uit het bestuur zijn getreden. Onze hartelijke dank voor al jullie bestuurswerk. Thei kon niet aanwezig zijn, daarom werd zijn beeldje thuis overhandigd. Daarnaast heeft Thei aangegeven zijn jarenlange vrijwilligerswerk te beëindigen. Margriet de Bruijn heeft een staat van dienst van 10 jaar en ontving een zilveren insigne met oorkonde. Allen zijn vrijwilligers met de nodige gasten. Ook zijn ze trouwe bezoekers van onze Comitévergaderingen en hebben hierin een grote inbreng.
Na deze uitreikingen was het tijd onder het genot van een hapje en drankje te toosten op het nieuwe jaar. We wensen dat allen in goede gezondheid nog een lange Zonnebloem-tijd mogen beleven.
Jeanny Pijls, bestuurslid bezoekwerk; overhandigde de beeldjes (het beeldje de Waardering is gemaakt door de kunstenares Astrid Koppen) en het insigne. Ger de Vlieger maakte de foto’s.

Gertie Rademakers

045-5270000
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Bezoekwerk