Koninklijke onderscheiding

Thei Treuen

Theo Treuen heeft vanochtend 26 april 2021 een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen uit handen van burgemeester Wil Houben van de Gemeente Voerendaal.

Vanwege de huidige corona maatregelen is dit in kleine kring gebeurd in huize Treuen.

Het was eigenlijk de bedoeling om Theo te verrassen in grotere kring tijdens een activiteit van de De Zonnebloem.  

Theo zet zich al vele jaren met tomeloze energie in voor De Zonnebloem. Hij is al vrijwilliger vanaf 2004. Hij maakt deel uit van het bestuur en op dit moment is hij penningmeester, contactpersoon Loterij en bestuurslid Activiteiten. Hij staat altijd klaar om iemand binnen het bestuur te helpen of tijdelijk te vervangen. En Theo weet zich altijd gesteund door zijn echtgenote. Zijn 'rechterhand' zegt hij vaker.

Verder is Theo erelid van Ontspanningsvereniging Heerlen waar hij vele jaren actief was bij het volleyballen. Hij was er tevens bestuurslid en spelleider. 

Daarnaast zingt Theo erg graag bij het kerkkoor. 

Op zondagochtend is hij (toen er geen corona was) altijd in de kerk te vinden tijdens de mis waar gregoriaans gezongen wordt. Hij doet dit met veel plezier.

 

Gertie Rademakers

045-5270000
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Bezoekwerk