Jubilarissen Voerendaal

Afdeling Voerendaal

In de Comitévergadering van 22 maart jl. is onze waardering uitgesproken voor al het werk dat 4 dames en 2 heren de afgelopen 10 jaar voor De Zonnebloem gedaan hebben.

 

Een stukje uit de speech aan de jubilarissen:
Maria Braun, Marie-Ange Crombach, Martin Leufkens, Roos Maat, Bep Moonen en Thei Treuen.

Een staat van dienst van tenminste 10 jaar (en hopelijk voor onze afdeling straks nog meer jaren) mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Jullie allen zijn vrijwilligers met de nodige gasten, deelnemers noemen we dat nu officieel. Al deze gasten genieten van jullie bezoekjes. Ook zijn jullie trouwe bezoekers van onze Comitévergaderingen en hebben hierin een grote inbreng. Ook dank voor al het meedenken en mee-organiseren van allerlei activiteiten.
10 jaar betekent de uitreiking van een zilveren insigne met oorkonde. En daar nog een bloemenhulde voor de dames bij en voor de heren een fles wijn.
We wensen dat jullie in goede gezondheid - samen met ons allen - nog een lange Zonnebloem-tijd mogen beleven. Daarop toosten wij!

Gertie Rademakers

045-5270000
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Bezoekwerk