Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Muziekmiddag

img-20190929-wa0002jpg

Muziekmiddag

Op 29 september jl. hebben onze gasten in het Dorpshuis van Neck genoten van een middag vol muziek van het zangduo Rina en Dick. Maar ook koffie, gebak, drankjes en borrelhapjes mochten niet ontbreken.  Deze zeer geslaagde middag is mogelijk gemaakt door de Lions Club Marktstaede Purmerend. 

Evelien Kikkert

0299-431197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen