Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Wandeling Edam

img2005jpg

Wandeling Edam

Zaterdag 14 september, een prachtige dag om een wandeling door Edam de maken.

Iedereen ging op stap met een plattegrondje en wat tekst over de gebouwen die we zouden gaan zien. Ook was er de uitleg over Lokkemientje. Grapje tussendoor moet kunnen, net als het stripverhaal dat op een van de huizen langs het Nieuwe Vaartje stond.

Er was uit heel Purmerend veel belangstelling van gasten en vrijwilligers voor deze activiteit en we gingen met een grote groep stap. We hebben heerlijk gewandeld, in de zon gezeten en gezellig kunnen bij praten met een kopje koffie/thee met wat lekkers. We kunnen terugkijken op een mooie middag.

Evelien Kikkert

0299-431197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen