Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht

Boottocht

Wat was het spannend, heel veel aanmeldingen en een beperkt aantal plaatsen, mag ik mee of niet. Gelukkig kwam het verlossende woord: u mag mee, u bent ingeloot. En nee, u hoeft niets mee te nemen overal wordt voor gezorgd. U hoeft ook het vervoer naar de boot niet te regelen dat wordt voor u gedaan.

Wat werd er naar uitgekeken en het weerbericht werd nauwlettend in de gaten gehouden. Beter weer had het niet kunnen zijn. Zonovergoten en een heerlijke temperatuur.

Het vervoer was prima geregeld en iedereen was keurig op tijd op de boot en werd ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers erbij. Iedereen was zo vroeg dat de boot eerder kon vertrekken. Bij Weesp was er een roeibootrace, leuk om dat even te zien. Natuurlijk is heel veel gepraat onderweg en dat maakt zo’n dag ook zo gezellig.

Er werd een heerlijke maaltijd geserveerd en na de lunch was er een verloting met veel leuke prijsjes. Nog een drankje en daar was Zaandam alweer.

Iedereen kan terugkijken op een geweldige dag. Wat is er genoten.

Evelien Kikkert

0299-431197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen