Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zandsculpturen Garderen

Zandsculpturen Garderen

Na een voorspoedige reis kwamen we in Garderen aan en zijn we meteen gaan lunchen.

Purmer Zuid en Stad zijn voor het eerst samen op stap geweest en wat ging dat leuk en wat was het gezellig. Alles en iedereen zaten door elkaar aan tafel bij de lunch en waren leuk met elkaar in gesprek of ze elkaar al jaren kenden.

Na de lunch is iedereen op z'n dooie gemak langs de sculpturen gewandeld en heeft zich verwonderd over de dingen die door mensenhanden gemaakt zijn. Het was als een wandeling door het rijksmuseum alleen hadden de kunstwerken slechts één kleur. Natuurlijk hadden we geen gebrek aan kleur want de tuinen waren bijzonder mooi. De puzzeltocht tussen de sculpturen was  grappig, over sommige dingen moest toch flink worden nagedacht. Meestal liepen we in een groepje en met elkaar kun je het wel oplossen. Aan het eind van de tocht vonden een paar vrijwilligers en een gast het leuk om een verkleedpartijtje te houden.

 Na een terugreis zonder al te veel fileleed waren we redelijk op tijd

Evelien Kikkert

0299-431197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen