"t Veluwse Zandsculpturenfestijn

Een fantastisch dagje uit naar Garderen. Met meerdere auto's en gasten en vrijwilligers op pad gegaan. Bij aankomst koffie met appelgebak en tussendoor een heerlijke soep met broodje kroket.

Een feestje is het weer geweest om met ouderen naar Garderen te gaan om de zandsculpturen te bewonderen in het thema "Onze vaderlandse geschiedenis" Therese van de Berg en Nancy hebben er altijd weer veel tijd en werk van om dit te organiseren. Maar met genoeg auto's en plek om de gasten en vrijwilligers in te vervoeren een hele uitdaging om ook de rolstoelen en rollators mee te krijgen. Maar het was weer gelukt.

Als je rond loopt, langs de zeer geschikte paden voor rolstoelen, zie je het pracht en praal. Mooie tuinen en beelden en ook zeer indrukwekkende zandsculpturen die te maken hebben met de geschiedenis van ons land. Wie heeft er vroeger goed opgelet op school en wie niet. 

In de klas nog een kleine les zoals vroeger werd gegeven. Rechtop in de banken en luisteren naar de juf. De tafel van 7 zat er nog goed in en ook het versje wat uit volle borst werd meegezongen, met de behorende bewegingen erbij.

Het was prachtig weer en alles was weer goed verlopen. Hier en daar een arm uitgestoken om te helpen. Met positieve energie weer naar huis gegaan.

Ook zeer vriendelijk en behulpzaam personeel in Garderen echt een aanrader voor anderen. 

De verhalen maken altijd weer indruk en de eenzaamheid was even weer vergeten. 

Tot de volgende keer

Groetjes Symona Bout

Heleen van der Meer

0182-396262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?