Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afdeling Gestel zit aan het Jumbo-diner

Zonnebloem afdelingsnieuws

20 Deelnemers/gasten zijn op 16.12.2015 uitgenodigd voor een Jumbo-diner.

Jumbo heeft ook dit jaar een actie gehouden, waarbij bezoekers van een Jumbo-filiaal een kerstdiner konden doneren aan een aantal goede doelen, waaronder de Zonnebloem.

De deelnemers/gasten werden door de bestuursleden ingeloot uit de groep van 160. Vrijwilligers Helma, Marga, Tine en Lenie samen met Nel, een medewerker van de Jongemens waar we te gast waren, hebben de maaltijd bereid en uitgeserveerd en na afloop ook allemaal opgeruimd. De tafels waren sfeervol ingericht.

Colette van Eerd van de directie van Jumbo en Marc Ruis van het Nationaal Bureau schoven ook aan.

Van deze bijeenkomst is een korte filmimpressie gemaakt, die u door te klikken op de link hieronder kunt bekijken.

We kunnen allemaal terugkijken op een geslaagde middag.

Fijne kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2016 met veel ontmoetingen.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals