Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem is er ook voor mensen van 18-45 jaar

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Werkgroep Noord-Brabant is een groep actieve jonge mensen met lichamelijke beperking die regelmatig op pad gaat. Woon jij in Brabant en ben je tussen de 18 en de 45 jaar?

Wat doen we:

Naar een popconcert, samen koken, naar een dierentuin of een bezoek brengen aan een pretpark: we organiseren het allemaal. Daarbij proberen we vaak ook te zorgen voor het vervoer en de nodige verzorging. Naast uiteenlopende activiteiten hebben we ook een maatjesproject. Een deelnemer en een vrijwilliger worden aan elkaar gekoppeld om samen of met een groep iets te ondernemen. Bij de Werkgroep Noord-Brabant denken ze in mogelijkheden in plaats van in beperkingen en jij bent hierbij ook van harte welkom! De Zonnebloem is er voor iedereen met een fysieke beperking die leuke dingen wil doen en mensen wil ontmoeten. En voor wie dat door ziekte of handicap niet vanzelfsprekend is. Onze Werkgroep zet zich daarbij speciaal in voor jongeren uit Brabant in de leeftijd van 18 tot 45 jaar. Wil jij nieuwe mensen leren kennen met wie het klikt? Wil je samen iets ondernemen? Wacht dan niet langer en meld jezelf aan! Meehelpen? Om diverse activiteiten te organiseren en de deelnemers te begeleiden zijn ze altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Wil jij je vrijwillig inzetten voor jongeren met een fysieke beperking? En daarbij zelf ook nieuwe contacten opdoen en vooral plezier maken? Word dan vrijwilliger bij de werkgroep. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op met Werkgroep Noord-Brabant.Meer informatie: www.zonnebloem.nl/werkgroepNoord-Brabant of www.facebook.com/ZonnebloemWerkgroepBrabant Aanmelden:Rechtstreeks via 06-26838116 of een e-mail naar zonnebloem.linq@hotmail.nl. Aanmelden kan natuurlijk ook via een van bovenstaande websites.

Ga met ze mee, ontmoet nieuwe mensen, maak plezier!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals