Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pasta en Pizza als bedankje voor Eindhovense ouderen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op uitnodiging van het Eindhovense bedrijf Itility en Italiaans restaurant La Fontana genoten vijftig leden van De Zonnebloem gisteravond van een overheerlijk diner. Het werd een bijzondere avond.

Op uitnodiging van het Eindhovense bedrijf Itility en Italiaans restaurant La Fontana genoten vijftig leden van De Zonnebloem gisteravond van een overheerlijk diner. Het werd een bijzondere avond voor iedereen.
Pasta en Pizza als bedankje voor Eindhovense ouderen
DIT ARTIKEL IS EEN KOPIE VAN HET ORIGINEEL VERSCHENEN IN HET EINDHOVENS DAGBLAD OP 12 MAART 2017
door Lucas Nuchelmans

Je zag gisteravond alleen maar blije en genietende gezichten in het Italiaanse restaurant La Fontana aan het Stratumseind. Op uitnodiging van het Eindhovense bedrijf Itility genoten vijftig leden van De Zonnebloem van een heerlijk Italiaans diner en gezellige accordeonmuziek. “Het is een spontaan gebaar van ons bedrijf naar de mensen van de generatie die met keihard werken de basis voor de huidige maatschappij hebben neergezet”, zegt general manager Daphne Houtman van Itility. “Dit is fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen geniet.”

“HET VOELT GOED ALS JE ZO'N AVOND AANGEBODEN KRIJGT ALS BEDANKJE” HENK VAN DEN BOOMEN gast van de Zonnebloem.

Feest
Ook Rinus Spekken, voorzitter van De Zonnebloem regio Eindhoven, geniet. “Deze avond is zo bijzonder. Al die mensen die met volle teugen genieten en er gezamenlijk een feest van maken. Prachtig.” Henk van den Boomen is een van de genodigden: “Het voelt goed als je zo’n avond aangeboden krijgt als bedankje voor al die jaren hard werken. Dat voelt heel speciaal”, reageert de Eindhovense senior. “En als je ziet hoeveel plezier iedereen met elkaar heeft, kun je alleen maar zeggen dat het een succes is.” 

Toen Itility bij eigenaar Alex Özel van La Fontana aanklopte met het voorstel, heeft hij geen seconde getwijfeld, zegt hij. “Natuurlijk niet. Deze mensen hebben de maatschappij opgezet waarin wij nu leven. Het voelt voor mij dan ook een eer om ze hier te mogen ontvangen en ze een smakelijk en gezellige avond te bezorgen. Dat verdienen ze zonder meer.”

Contact

076-5646464
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals