Wederom genoten 50 gasten van de Zonnebloem door het bedrijf Itility

Zonnebloem afdelingsnieuws

Etentje in La Fontana geschonken door Itility

 

Sommigen komen wat verlegen/ bescheiden, anderen herkennen buurtgenoten; een enkeling komt alleen, anderen gearmd met zijn tweeën. De een wordt gebracht door familie een ander door taxbus. Het is 24 oktober en voor de tweede keer dit jaar trakteert Itility 50  Zonnebloemgasten  op een diner. Wederom bij de Italiaan La Fontana. Deze keer werd het geheel opgefleurd door een formidabele Italiaanse zanger.

De gasten druppelen binnen tot tegen acht uur. De bedoeling is dat iedereen rond 18.30 uur aanwezig is, maar bij de een was taxbus laat en bij de ander de tijd niet helemaal blijven hangen. Maar onder het genot van een drankje en een fantastische maaltijd is dit snel vergeten.

Dat er gasten zijn die bijna nooit buiten komen; of bijna geen andere mensen zien, dat maakt het extra fijn dat juist deze gasten zijn uitgenodigd. Je hoort hun verhaal en hoe schuchter ze de avond ook zijn begonnen des te hartverwarmender ze afscheid nemen op het einde. Niet alleen de bestuurders worden bedankt, maar ook de koks en obers; de zanger en de vele medewerkers van Itility. Laatstgenoemden zullen soms, zeker doordat ze zo jong zijn, met hun oren geklapperd hebben toen ze naar de verhalen van onze gasten luisterden. Ook voor hen is het een enerverende avond. Zij bedanken alle ouderen voor hun harde werken, waardoor zij alle kansen hadden om te studeren en aansluitend een mooie baan hebben.

En als klap op de vuurpijl krijgt Zonnebloem uit handen van een Itility medewerker  tien laptops. Het bestuur zal daarvoor een goede bestemming zoeken. Bij het naar huis gaan krijgen de gasten allemaal een mooie bedankkaart met een foto van henzelf.

Kortom het was weer een gezellige warme avond. Dank je wel Itility!!

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals