Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Overdracht Zonnebloemauto

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een vervoermiddel voor mensen met een lichamelijke beperking

Op de Proef-Eet in Enschede wilden we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de Zonnebloemauto.Vrijdagmiddag 4 september kwam de Enschedese Wethouder Jürgen van Houdt de auto offieceel "in ontvangst nemen."
De Zonnebloemauto is een aangepaste rolstoelauto die te huur is voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel, waarmee zij kunnen genieten van bewegingsvrijheid en mobiliteit, en kunnen genieten van een dagje uit of een vakantie. In de Zonnebloemauto kunnen maximaal 5 personen (incl. de bestuurder en de rolstoelgebruiker).
Het bijzondere aan de Zonnebloemauto is dat de huurprijs behoorlijk lager is dan
gebruikelijk voor een aangepaste huurauto, namelijk € 40,- per dag. Deze aantrekkelijke prijs is mogelijk vanwege donaties ten behoeve van de Zonnebloemauto.
We zijn er trots op dat in samenwerking met de Zonnebloem afdelingen in Twente de Zonnebloemauto nu ook in Twente te huur is.
Om gebruik te kunnen maken van de
Zonnebloemauto hoef je geen deelnemer van de Zonnebloem te zijn. Deze is te huur voor iedereen die gebruik maakt van een rolstoel of een scootmobiel.

Voor meer informatie over de auto klik hier.
 

 

Margriet van Abbe

06-25271454
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?