Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Contactgroep voor mantelzorgers dementerenden

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zorgt u voor een ouder/echtgenoot die langzaam zichzelf aan het verliezen is? Waardoor u steeds meer taken moet overnemen en soms niet weet hoe het verder moet?

Dit overkwam mij -- ik merkte dat mijn man veranderde, de weg niet meer wist, vergeetachtig werd. Dan stort je wereld in. Ik merkte in die moeilijke tijd dat mijn grootste behoefte was om mensen te spreken en vooral mensen die hetzelfde meemaakten. Toen zocht ik overal; ik ben ook naar de Alzheimer Café geweest. Dat was informatief en heel nuttig, maar ik had toch behoefte aan contacten met lotgenoten waarbij ik in kleine kring mijn hart kon luchten en mijn problemen bespreken met anderen die hetzelfde meemaakte.

Contactochtenden

Zodra mijn man opgenomen werd, ben ik daarom begonnen met een contactgroepje waarbij degenen die voor dementerenden zorgen ervaringen kunnen uitwisselen.
In eerste instantie heb ik het groepje opgezet in samenwerking met de Stichting Welzijn van de Gemeente Albrandswaard.  Inmiddels bestaat het groepje een aantal jaren, met wisselend samenstelling. Het is meestal een klein gezelschap en alles wat besproken wordt blijft vanzelfsprekend binnen vier muren.

Bijeenkomsten

We ontmoeten elkaar om de drie weken bij mij thuis aan de Achterdijk 2 te Rhoon, om half elf op een dinsdag ochtend. Er zijn geen kosten aan verboden en je komst is uiteraard geheel vrijblijvend. Velen ondervinden hier baat bij, u misschien ook. U bent in ieder geval van harte welkom.

Als u liever met mij eerst persoonlijk kennis wil maken, of gewoon een keertje wil praten, is dat ook prima. We maken een afspraak.

Jeanette Broekhuis
010-5060035
j.broekhuis@xs4all.nl

Planning

De volgende bijeenkomsten zijn gepland op:

  • 17 februari
  • 10 maart
  • 31 maart

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken