Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan Arboretum Munnikepark Zwijndrecht

munnikepark-pitstopjpg

Woensdagmiddag 23 mei zijn we met 15 gasten en 15 vrijwilligers naar Arboretum Munnikepark in Zwijndrecht gegaan!

Hoewel het weer in de morgen nogal regenachtig was, bij aankomst in Munnikepark was het droog en in de loop van de middag kwam de zon ons verblijden. Prima weertje !!

Verdeeld in 2 groepen ieder met 2 gidsen zijn we door het prachtige park gaan wandelen. De gidsen vertelden uitvoerig over de bomen, planten en bloemen in het park en hielpen de gasten met het verzamelen van een wild boeket. 

Halverwege werd een pitstop gemaakt (zie foto) waar met water en een lekkernij weer bijgetankt werd voor de verdere wandeling.

Heerlijk in de zon gezeten werd de middag afgesloten met een kopje koffie/thee met koek .

Medewerkers en gidsen van Munnikepark heel hartelijk dank voor deze leerzame en gezellige middag!

 

 

Jeannet Krootjes

0180426526
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken