Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Broekhuis en de Zonnebloem sluiten partnerovereenkomst

Zonnebloem afdelingsnieuws

De regio Rijn & Heuvel van de Zonnebloem doet mee aan de clubbonus actie van Broekhuis autobedrijven. Dit houdt in dat Broekhuis bij o.a.de aankoop van een auto een bedrag uitbetaald aan de Zonnebloem

Goede doelen en bedrijfsleven zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking. De autodealergroep Broekhuis en de Zonnebloem sloten op 7 december zo'n overeenkomst over een nieuwe vorm van partnership. Tijdens een officieel moment op de regionale vergadering van de Zonnebloem ondertekenden Gerhard van de Pol, marketing manager van Broekhuis Holding en Marijke van Munster, voorzitter van de regio Rijn & Heuvel van de Zonnebloem de overeenkomst. De Zonnebloem en Broekhuis komen hiermee overeen dat voor elke aan Zonnebloem gerelateerde opdracht een bedrag wordt gestort.

Gerhard van de Pol toont zich ingenomen met de nieuwe partnership. "Wij voelen ons verbonden met het werk van de Zonnebloem. We dragen hen graag een warm hart toe. Dat doen we met de Broekhuis Clubbonus. Iedere keer als vrijwilligers, donateurs en andere sympathisanten van de Zonnebloem bij Broekhuis komen, sponsoren wij de kas." Marijke van Munster benadrukt het bijzondere van de samenwerking. "Wij noemen het graag een partnership, omdat in dit concept sprake is van een win-win situatie. Voor elke bij Broekhuis gekochte auto, onderhoudsbeurt of schadeherstel ontvangen wij een mooi bedrag. Omgekeerd dienen wij bij de rewgionale Zonnebloem afdelingen de actie te promoten.

Het succes van de actie hangt nauw samen met een betrokken en enthousiaste houding, denkt Gerhard van de Pol. "De Zonnebloem is hier een goed voorbeeld van. De Clubbonus zal op effectieve wijze voor het voetlicht worden gebracht, via niuewsbrievem, op websites en op hun vrijwilligersbijeenkomsten. Met deze inzet vertrouwen wij erop, dat we veel Zonnebloem vrijwilligers en sympathisanten on onze showroom of werkplaats mogen verwelkomen."

De Broekhuis Groep vertegenwoordigt negen automerken - BMW, Ford, Hyundai, MINI, Opel, Peugeot, SEAT. SKODA en Volvo - in 40 vestigingen. In onze regio heeft Broekhuis vestigingen in De Bilt, Doorn, Veenendaal en Zeist. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. Kijk ook op www.broekhuis.nl.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij:

Jan Sonneveld, secretaris regio Rijn & Heuvel

tel: 06 23860931 en e-mail: jan.sonneveld.zonnebloem@ziggo.nl

 

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?