Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem vrijwilligers voor het voetlicht in gemeente Utrechtse Heuvelrug

Zonnebloem afdelingsnieuws

 

Op dinsdag 27 september zijn alle vrijwilligers uit de Utrechtse Heuvelrug uitgenodigd door de Gemeente Utrechtse Heuvelrug in Het Cultuurhuis in Doorn.

Dat gebeurde om hen te bedanken voor het vele vrijwilligerswerk dat zij verrichten. Ook is daar een vrijwilliger beloond met de vrijwilligersprijs 2016 “Pluim op  de Hoed”. De afdeling Leersum had Chris van der Weijde opgegeven voor deze prijs en hij eindigde bij de drie genomineerden.

Het aanwezige bestuur van afdeling Leersum, en Chris in het bijzonder, is zeer verrast dat hij door de jury gekozen is om de vrijwilligersprijs  2016 in ontvangst te mogen nemen voor het vele vrijwilligerswerk dat hij doet in diverse functies bij de Zonnebloem en de vele andere organisaties. Wethouder Nijhof heeft hem de oorkonde, het bijbehorende beeldje en een prachtige bos bloemen uitgereikt. Chris, van harte proficiat met deze welverdiende prijs!

Op de foto: Chris met het beeldje en de mevrouw rechts op de foto is Betty Engelhard, bestuurslid bezoekwerk van de Zonnebloem afdeling Doorn. Ook felicitaties naar haar voor de nominatie.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?