Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regionale Vakantieweek geslaagd

Geslaagde vakantieweek Zonnebloem Regio Rijn en Heuvel

In de week van 3 t/m 8 september heeft de Zonnebloem Regio Rijn & Heuvel een vakantie georganiseerd in Zorghotel het Nieuw Hydepark in Doorn voor 45 deelnemers met een lichamelijke beperking. Voor deze vakantie waren de hele week 30 vrijwilligers beschikbaar, en bij diverse uitstapjes nog eens 15 vrijwilligers.

Het programma bood een breed scala aan aktiviteiten en uitstapjes waaronder winkelen, een bezoek aan een dierenpark, een oldtimer rit, tripjes met koetsjes, optreden van een shantykoor, bingo, zwemmen, een roofvogel demonstratie, en een beautydag. Daarnaast kozen deelnemers zelf aktiviteiten. Zo werden o.a. de zandsculpturen bezocht en werden er pannenkoeken gegeten. Een 84 jarige deelneemster vertelt: “ Ik ga voor de eerste keer mee, en het bevalt me prima! Je kunt kiezen uit de verschillende aangeboden aktiviteiten, en je kunt zelf ook een aktiviteit kiezen, dus kun je je dag zelf indelen. En alles wordt geregeld, dank zij de inzet van de vrijwilligers. Vroeger ging ik graag op de fiets naar een kledingzaak om te snuffelen. Nu is dat lastig te organiseren, omdat ik met een rollator loop en soms van de rolstoel gebruik maak. Ik vond het heerlijk dat ik in de gelegenheid was om te winkelen. Het was geweldig, maar ook vermoeiend. Maar ik ben erg blij dat ik mee geweest ben ”.

Het was een zeer geslaagde vakantieweek mede dank zij de inzet en toewijding van de vrijwilligers! Wil jij ook vrijwilliger worden? Meld je dan aan op www.zonnebloem.nl/rijn-en-heuvel.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?