Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem blij met Broekhuis Clubbonus

Elke sympathisant van de Zonnebloem kan deze vereniging financieel steunen door aankoop van een auto bij een vestiging van Broekhuis of door daar het onderhoud en schadeherstel te laten doen. Dat is samengevat de inhoud van de Broekhuis Clubbonus. Afgelopen week werd de eerste opbrengst bekend gemaakt.

Tegelijkertijd met de overhandiging van de autosleutels aan Camiel Verschoore uit Driebergen, nam Bert Staal namens de regionale Zonnebloem afdeling Rijn & Heuvel de symbolische cheque van 2.500 Euro in ontvangst, zijnde de opbrengst van de sponsoractie van Broekhuis over de afgelopen twee jaar. “Deze extra inkomsten zijn een mooie aanvulling op onze financiën om nog meer activiteiten met onze Zonnebloem gasten te ondernemen”, aldus Bert.

Vestigingsmanager Roeland Noordenbos van Broekhuis Doorn licht toe: “Wij voelen ons verbonden met het werk van de Zonnebloem. We dragen hen graag een warm hart toe. Dat doen we met de Broekhuis Clubbonus. Iedere keer als vrijwilligers, donateurs, gasten en andere sympathisanten van de Zonnebloem bij een vestiging van Broekhuis komen, sponsoren wij de kas.”

Camiel Verschoore is al jaren klant bij Broekhuis: “Toch wel bijzonder dat ik met mijn aankoop indirect het werk van de Zonnebloem steun.”

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al bijna 70 jaar. Vanuit de hoofdgedachte “Er kan zoveel meer dan je denkt” wordt alles op alles gezet om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denkt de Zonnebloem altijd in oplossingen. En daar staan de tienduizenden vrijwilligers ook voor en samen met de donateurs en sponsoren maken ze het Zonnebloemwerk mogelijk. In de regio Rijn & Heuvel zijn bijna 500 vrijwilligers in 15 plaatselijke afdelingen actief.

Op www.zonnebloemrh.nl staat meer informatie over de Zonnebloem in de regio en kan ook een melding gedaan worden aangaande de Broekhuis Clubbonus.

Op de foto vlnr: Roeland Noordenbos, Camiel Verschoore met kleinkinderen Robin en Matisse, en Bert Staal.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?