Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regio voorzitter Marijke van Munster neemt afscheid

Marijke van Munster heeft na bijna 7 jaar, waarvan 6 jaar als voorzitter, afscheid genomen van de Regio Rijn & Heuvel.

Marijke van Munster heeft na bijna 7 jaar afscheid genomen van regio Rijn & Heuvel. Als secretaris begonnen in 2013, maar al snel werd het de functie van voorzitter.

In haar bestuursperiode is veel gebeurd. Zo is er onder andere een fusie tot stand gekomen tussen de regio Kromme Rijn en regio Heuvelrug in 2015. En toen in 2017 het nationaal Bureau een einde maakte aan de landelijk ondersteunde regiovakanties, was regio Rijn & Heuvel de eerste die vervolgens zelf een vakantie voor haar gasten organiseerde.

Bij haar afscheid op de Regionale Vergadering van 27 november 2019 werden mooie woorden gezegd: plezierige samenwerking, inspirerend, strakke leiding van vergaderingen, altijd gericht op ondersteuning van de plaatselijke afdelingen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?