Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemvrijwilligers bedankt voor hun inzet

Zo'n 220 Zonnebloemvrijwilligers uit de regio Rijn & Heuvel waren op de Nationale Vrijwilligersdag in Maarn voor een gezellige High Tea

De Nationale Vereniging De Zonnebloem bestaat 70 jaar.

Gedurende het gehele jaar 2019 zijn er voor haar gasten, mensen met een fysieke beperking, extra activiteiten geweest. Dat alles kon niet zonder haar vrijwilligers.

Op de Nationale Vrijwilligersdag 2019, afgelopen zaterdag 7 december, waren de vrijwilligers van de Zonnebloemregio Rijn & Heuvel uitgenodigd voor een High Tea als dank voor hun inzet in dit jubileumjaar.

Hieraan namen meer dan 220 vrijwilligers deel!

Het evenement vond plaats in de Twee Marken in Maarn.

De ontmoeting en de gezelligheid stonden voorop en het optreden van de Maarnse Havenzangers was een leuke verrassing, evenals een kennisquiz over de Zonnebloem toen en nu.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?