Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2013 Nationale Ziekendag (8-11-2013)

Nationale Ziekendag 2013 was in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp weer een succes.

Nationale Ziekendag 2013 was in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp weer een succes.

Op zondag 8 september was het Nationale Ziekendag; een initiatief van de nationale Zonnebloem. Langdurige ziekte of een fysieke beperking hebben een forse impact op iemands leven. Het is voor veel mensen die langdurig of chronisch ziek zijn of fysiek beperkt, fijn om contacten met anderen te hebben. Daarom besteedt de Zonnebloem hier aandacht aan.

Benthuizen en Hazerswoude-Dorp vieren nationale Ziekendag op de zaterdag voor de landelijke viering.
Omdat de dag is bedoeld om mensen meer met zieken of met eenzame mensen in hun omgeving te laten praten, krijgen voorbijgangers in De Korf in Benthuizen of bij de C1000 in Hazerswoude-Dorp een zonnebloem uitgereikt. Het is de bedoeling dat zij die bezorgen bij hen bekende mensen die wegens ziekte of andere redenen in een isolement dreigen te komen. Een aandachtskaart met bemoedigende woorden gaat daarbij. In onze twee dorpen hebben 170 mensen een zonnebloem gekregen. 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals