Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Drukbezocht feest op 6-10-2012 aangeboden door de Lions

Op 6 oktober waren er meer dan 100 gasten en vrijwilligers te gast in “De Juffrouw”. De Lions Rijnwoude maakte het mogelijk dat we met elkaar een geweldige dag hadden.

Op 6 oktober waren er meer dan 100 gasten en vrijwilligers te gast in “De Juffrouw”. De Lions Rijnwoude maakte het mogelijk dat we met elkaar een geweldige dag hadden.
De ochtend werd muzikaal verzorgd door het accordeonensemble “Op Eigen Risico” en in het middag programma trad het muziek- en showgezelschap Sempre Avanti voor ons op. Beide optredens waren muzikaal van een hoge kwaliteit en zorgden voor een gezellige stemming in de zaal.
Zoals altijd werden we door de medewerkers van “De Juffrouw” geweldig goed verzorgd.

Meer dan 60 mooie foto's in het fotoalbum. Gemaakt door Leen Kransse en Annie Lourier.

Wij bedanken de Lions Rijnwoude hartelijk voor deze fijne dag.


Bestuur en vrijwilligers Zonnebloem Rijnwoude Noord en Zuid

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals