Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagde Lions Omloop van het Groene Hart 2e Pinksterdag 2013

Op 2e Pinksterdag 2013 werd de 29e Omloop van het Groene Hart gefietst, gewandeld en geskeelerd. Honderden deelnemers die de gasten van de Zonnebloem een goed hart toedragen hebben zich ingeschreven.

Op 2e Pinksterdag 2013 werd de 29e Omloop van het Groene Hart gefietst, gewandeld en geskeelerd. Vele honderden deelnemers die de gasten van de Zonnebloem een goed hart toedragen hebben zich ingeschreven voor deelname aan een grote variatie in tochten. De tochten voerden door de mooiste delen van het Groene Hart om ons heen. Met name het inmiddels goed toegankelijke Bentwoud stond in de wat langere tochten in het routeschema.

Prachtig sportief weer, op den duur met een druppeltje of twee drie vier, niet te warm en windstil, hielp er aan mee dat jong en oud konden terugzien op een fijne en inspannende dag. De vissers onder ons vonden het weer ideaal. Maar die zitten er meestal bij.

De leden van de Lions bemanden met veel plezier en enthousiasme de start- en controleposten. Ze gaven de deelnemers voor onderweg iets fris en iets te versnaperen mee.
Dit werd erg op prijs gesteld.

De goed verzorgde standjes, vlakbij enkele bekende horeca-etablissementen gelegen, boden de deelnemers erg veel informatie. Uiteraard ontbrak de informatie over de Zonnebloem zelf niet.

Dank aan de Lions en andere sponsors; vele Zonnebloemgasten kunnen zo terugzien op of vooruitzien naar een geslaagde vakantie.

Foto's staan in het album.
 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals