Geslaagde Rabobank Sponsorfietstocht voor De Zonnebloem

Met goed fietsweer vond zondag 22 september 2013 de Rabobanksponsorfietstocht plaats.

Met goed fietsweer vond zondag 22 september de Rabobanksponsorfietstocht plaats. De temperatuur was prima; op een gegeven moment liet de zon zich zelfs zien. De sfeer was ontspannen. Er was zelfs tijd voor een grapje. Degene die heel luid tegen een Zonnebloemvrijwilliger riep dat hij niet voor deze vereniging ging fietsen, vulde wel meteen het deelnemersnummer van de Zonnebloem in. Bij de fietsers waren nog meer mensen die de Zonnebloem een goed hart toedragen. Zo ontmoette een bestuurslid de eigenaar van de ruimte waar de Zonnebloem afgelopen juli een pannenkoekenfestijn organiseerde. Deze had dat zo leuk gevonden, dat hij spontaan aanbood dat we volgend jaar weer voor een activiteit bij hem terecht kunnen. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd.
Hoe groot de opbrengst voor de Zonnebloem is, weten we nog niet. Maar het geld wordt goed besteed aan bezoek en leuke activiteiten voor mensen voor wie vanwege leeftijd of handicap eenzaamheid op de loer ligt.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken