Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagde Rabobank Sponsorfietstocht voor De Zonnebloem

Met goed fietsweer vond zondag 22 september 2013 de Rabobanksponsorfietstocht plaats.

Met goed fietsweer vond zondag 22 september de Rabobanksponsorfietstocht plaats. De temperatuur was prima; op een gegeven moment liet de zon zich zelfs zien. De sfeer was ontspannen. Er was zelfs tijd voor een grapje. Degene die heel luid tegen een Zonnebloemvrijwilliger riep dat hij niet voor deze vereniging ging fietsen, vulde wel meteen het deelnemersnummer van de Zonnebloem in. Bij de fietsers waren nog meer mensen die de Zonnebloem een goed hart toedragen. Zo ontmoette een bestuurslid de eigenaar van de ruimte waar de Zonnebloem afgelopen juli een pannenkoekenfestijn organiseerde. Deze had dat zo leuk gevonden, dat hij spontaan aanbood dat we volgend jaar weer voor een activiteit bij hem terecht kunnen. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd.
Hoe groot de opbrengst voor de Zonnebloem is, weten we nog niet. Maar het geld wordt goed besteed aan bezoek en leuke activiteiten voor mensen voor wie vanwege leeftijd of handicap eenzaamheid op de loer ligt.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals