Gezellige Picknick (5-8-2014)

Zonnebloem afdeling

Op 5 augustus 2014 genoten 43 gasten van een tafel vol heerlijkheden, gemaakt door vrijwilligsters van de Zonnebloem. Van diverse hartige taarten, salades en sandwiches tot bowl.

Gezellige picknick Zonnebloem Rijnwoude-Zuid


Elke zomer organiseert de Zonnebloem afdeling Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) een activiteit om de stille vakantieperiode, waarin vrienden en familie vaak minder langskomen, te doorbreken. Ook dit jaar mochten we weer rekenen op gastvrijheid in de prachtige accommodatie van de familie Klerks.

Op 5 augustus 2014 genoten 43 gasten van een tafel vol heerlijkheden, gemaakt door vrijwilligsters van de Zonnebloem. Van diverse hartige taarten, salades en sandwiches tot bowl; er was voor elck wat wils.

De picknick werd voorafgegaan door een optreden van het duo Andréas en Cäzilia met een liedjesprogramma onder de titel  “Met een lach en een traan”. Zij sloten de picknick ook af met een tweede optreden.

Omdat het erg warm was, is de picknick binnen geserveerd. Dat deed aan de pret niets af; de gasten gaven aan te hebben genoten van het heerlijke eten, de gezellige muziek en de ontspannen sfeer.
Ook de gastheer en gastvrouw en de vrijwilligers kijken met een voldaan gevoel terug op deze geslaagde bijeenkomst.
 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken