Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellige Picknick (5-8-2014)

Zonnebloem afdeling

Op 5 augustus 2014 genoten 43 gasten van een tafel vol heerlijkheden, gemaakt door vrijwilligsters van de Zonnebloem. Van diverse hartige taarten, salades en sandwiches tot bowl.

Gezellige picknick Zonnebloem Rijnwoude-Zuid


Elke zomer organiseert de Zonnebloem afdeling Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) een activiteit om de stille vakantieperiode, waarin vrienden en familie vaak minder langskomen, te doorbreken. Ook dit jaar mochten we weer rekenen op gastvrijheid in de prachtige accommodatie van de familie Klerks.

Op 5 augustus 2014 genoten 43 gasten van een tafel vol heerlijkheden, gemaakt door vrijwilligsters van de Zonnebloem. Van diverse hartige taarten, salades en sandwiches tot bowl; er was voor elck wat wils.

De picknick werd voorafgegaan door een optreden van het duo Andréas en Cäzilia met een liedjesprogramma onder de titel  “Met een lach en een traan”. Zij sloten de picknick ook af met een tweede optreden.

Omdat het erg warm was, is de picknick binnen geserveerd. Dat deed aan de pret niets af; de gasten gaven aan te hebben genoten van het heerlijke eten, de gezellige muziek en de ontspannen sfeer.
Ook de gastheer en gastvrouw en de vrijwilligers kijken met een voldaan gevoel terug op deze geslaagde bijeenkomst.
 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals