High Tea op 17 augustus 2012

De High Tea middag 2012 in Benthuizen was weer een succes. Het was erg gezellig. Er waren ongeveer 50 gasten, onder wie ook verschillende nieuwe gasten.

De High Tea middag 2012 in Benthuizen was weer een succes. Het was erg gezellig. Er waren ongeveer 50 gasten, onder wie ook verschillende nieuwe gasten.

De vrijwilligers uit Benthuizen hebben enorm hun best gedaan; het zag er allemaal erg leuk uit. In het midden van de tafel hadden ze gezorgd voor een mooi bloemstuk met zonnebloemen. Prachtig. Het was perfect.

Verschillende vrijwilligers hadden allerlei lekkers gemaakt, zowel hartige als zoete gerechten, bijvoorbeeld vegetarische taart, taart met tomaat en bacon, sandwiches, kleine croissantjes met worstjes erin, wraps gevuld met kip en sla, appel, kwarktaarten, rumtaarten, cake, tulband kleine en grote muffins, etc. etc. Gewoon teveel om op te noemen, het was stuk voor stuk heerlijk en zag er feestelijk uit.

Na de High Tea hebben we nog 2 spelletjes gedaan: spreekwoorden raden en een dierenquiz (zoveel mogelijk dieren opzoeken in een verhaaltje). Dit was ook erg leuk. Met elkaar hebben we nog wat gedronken en toen was de middag weer om.

De gasten vonden het erg leuk. Ze waren vol lof over de middag.

Alle vrijwilligers, die dit hebben georganiseerd, opgezet en klaar gemaakt, heel hartelijk bedankt namens de gasten.

Foto's van deze High Tea (door Nel Boevé) zijn te zien in het album.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken