Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarmarkt 2014 Hazerswoude-Dorp

Zonnebloem afdeling

“Moeder heeft altijd zo genoten” Met deze woorden stonden twee dames aan de Zonnebloemstand op de jaarmarkt in Hazerswoude-Dorp. Zij prezen de werkzaamheden van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid.

“Moeder heeft altijd zo genoten”


Met deze woorden stonden twee dames aan de Zonnebloemstand op de jaarmarkt in Hazerswoude-Dorp. Zij prezen de werkzaamheden van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp). Zij vertelden over de activiteiten en de uitstapjes waaraan hun moeder had deelgenomen. De beide dames waren niet de enigen die deze middag de loftrompet staken. Van diverse kanten klonken positieve geluiden over Zonnebloemvakanties, gezellige lunches en leuke boottochtjes. De Zonnebloemmedewerkers in de stand hebben geglunderd. Daar doe je het toch voor! Dat de gasten het naar hun zin hebben.
Dat heel veel mensen de Zonnebloem een goed doel vinden, bleek wel uit de drukte bij de stand. De Zonnebloemen, waarvan kinderen en ouderen een blaadje konden trekken waarmee zij leuke prijsjes konden winnen, “verloren” hun blaadjes in een recordtempo. De plankjes van het Rad van Fortuin vonden gretig aftrek.
Met alle complimenten van gasten en familie en de mooie opbrengst van de acties kan de jaarmarkt 2014 voor de Zonnebloem niet meer stuk!

We hebben een extra foto van de markt uit 2012. Ook een erg groot succes.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals