Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationale Ziekendag 2014

In Benthuizen en Hazerswoude-Dorp delen vrijwilligers ieder jaar een bloem of een plantje uit aan mensen die hun wekelijkse boodschappen doen. Sponsoring: Plusmarkt en C1000

Nationale Ziekendag 2014


De Zonnebloem laat mensen weten “ik ben er voor je!”

Jaarlijks begin september is er de Nationale Ziekendag, een initiatief dat jaren geleden is ontstaan bij de Nationale Vereniging De Zonnebloem. Zoals veel andere afdelingen besteedt ook de afdeling Rijnwoude Zuid aandacht aan deze dag. In Benthuizen en Hazerswoude-Dorp delen vrijwilligers ieder jaar een bloem of een plantje uit aan mensen die hun wekelijkse boodschappen doen. Het is de bedoeling dat deze mensen met bloem of plantje langs gaan bij een familielid of een bekende die als gevolg van ziekte of beperking het gevaar loopt in isolement te geraken. Dit jaar op 7 september stonden onze vrijwilligers in Benthuizen met een bloem bij de Plus. Op 13 september waren zij met een kleurrijk plantje paraat bij de C1000 in Hazerswoude-Dorp. Het viel op dat de inwoners van beide kernen inmiddels de jaarlijkse actie van De Zonnebloem kennen en spontaan vroegen of zij de attentie mochten brengen naar een kennis of familielid. De bloemen en planten werden gesponsord door Plus Verheul en C1000 Beugelsdijk.
De bloem en het plantje gingen vergezeld van een kaart, om zieken en gehandicapten een hart onder de riem te steken. Met de tekst wil de Zonnebloem erop wijzen dat het ook voor hen belangrijk is in mogelijkheden te denken en in oplossingen te geloven. Dan kunnen ook zij komen tot dingen die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De Zonnebloem wil daar met activiteiten en bezoek graag haar steentje aan bijdragen. De Zonnebloem is er voor hen!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals