Nationale Ziekendag in Benthuizen en Hazerswoude-dorp (8-9-2012)

Nationale Ziekendag Onder een stralende zon ging op zaterdag 8 september bij de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) de viering van de Nationale Ziekendag van start.

Nationale Ziekendag

Onder een stralende zon ging op zaterdag 8 september bij de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) de viering van de Nationale Ziekendag van start.

 

In Benthuizen hebben Zonnebloemvrijwilligers zonnebloemen uitgedeeld aan bezoekers van het winkelcentrum. In Hazerswoude-Dorp stonden Zonnebloemdames bij de C1000 om een plantje uit te reiken aan mensen die boodschappen kwamen doen. Degenen die een bloem of plantje kregen, moesten dit brengen naar iemand die zij kennen die door ziekte, lichamelijke beperking of leeftijd niet meer vanzelfsprekend deel kan nemen aan het maatschappelijk leven.

In totaal zijn er 150 zonnebloemen en plantjes uitgedeeld, voorzien van een kaart met een uitspraak van gasten hoe zij het Zonnebloemwerk ervaren.
De actie leverde ook nog het mooie bedrag van 90 euro op. Daarnaast hebben zich een nieuwe vrijwilliger en nieuwe gasten aangemeld.

In Benthuizen sponsorde Fleur Magnifique de zonnebloemen door daarvoor een fors gereduceerd bedrag te rekenen.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken