Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationale Ziekendag in Benthuizen en Hazerswoude-dorp (8-9-2012)

Nationale Ziekendag Onder een stralende zon ging op zaterdag 8 september bij de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) de viering van de Nationale Ziekendag van start.

Nationale Ziekendag

Onder een stralende zon ging op zaterdag 8 september bij de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) de viering van de Nationale Ziekendag van start.

 

In Benthuizen hebben Zonnebloemvrijwilligers zonnebloemen uitgedeeld aan bezoekers van het winkelcentrum. In Hazerswoude-Dorp stonden Zonnebloemdames bij de C1000 om een plantje uit te reiken aan mensen die boodschappen kwamen doen. Degenen die een bloem of plantje kregen, moesten dit brengen naar iemand die zij kennen die door ziekte, lichamelijke beperking of leeftijd niet meer vanzelfsprekend deel kan nemen aan het maatschappelijk leven.

In totaal zijn er 150 zonnebloemen en plantjes uitgedeeld, voorzien van een kaart met een uitspraak van gasten hoe zij het Zonnebloemwerk ervaren.
De actie leverde ook nog het mooie bedrag van 90 euro op. Daarnaast hebben zich een nieuwe vrijwilliger en nieuwe gasten aangemeld.

In Benthuizen sponsorde Fleur Magnifique de zonnebloemen door daarvoor een fors gereduceerd bedrag te rekenen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals