Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannenkoekenfestijn Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (10-7-2013)

Om de lange vakantieperiode te starten, heeft de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude Dorp) op 10 juli 2013 een pannenkoekenfestijn georganiseerd.

Om de lange vakantieperiode te starten, heeft de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude Dorp) op 10 juli 2013 een pannenkoekenfestijn georganiseerd. Daarbij is dankbaar gebruik gemaakt van de gastvrijheid van de familie Klerks. 50 personen, onder wie een zestal nieuwe Zonnebloemgasten, werden verwelkomd met koffie met een koekje. Nostalgische muziek uit een oude jukebox zorgde voor een gezellige sfeer. Onder het genot van een drankje met zoutjes kwamen de tongen los en werden er veel verhalen uitgewisseld. Rond 13.00 uur kwamen de pannenkoeken met stroop of suiker op tafel. Een tiental vrijwilligers had er 175 gebakken.  De gasten lieten het zich goed smaken. Er bleven er maar weinig over en die konden worden meegenomen naar huis. Iedereen kon terugzien op een geslaagde bijeenkomst.

Er zijn uiteraard foto's van.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals