Pannenkoekenfestijn Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (10-7-2013)

Om de lange vakantieperiode te starten, heeft de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude Dorp) op 10 juli 2013 een pannenkoekenfestijn georganiseerd.

Om de lange vakantieperiode te starten, heeft de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude Dorp) op 10 juli 2013 een pannenkoekenfestijn georganiseerd. Daarbij is dankbaar gebruik gemaakt van de gastvrijheid van de familie Klerks. 50 personen, onder wie een zestal nieuwe Zonnebloemgasten, werden verwelkomd met koffie met een koekje. Nostalgische muziek uit een oude jukebox zorgde voor een gezellige sfeer. Onder het genot van een drankje met zoutjes kwamen de tongen los en werden er veel verhalen uitgewisseld. Rond 13.00 uur kwamen de pannenkoeken met stroop of suiker op tafel. Een tiental vrijwilligers had er 175 gebakken.  De gasten lieten het zich goed smaken. Er bleven er maar weinig over en die konden worden meegenomen naar huis. Iedereen kon terugzien op een geslaagde bijeenkomst.

Er zijn uiteraard foto's van.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken