Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Tina Gräper (88) neemt afscheid (18-2-2013)

Zonnebloem afdeling

Na 22 jaar vrijwilligster te zijn geweest neemt Tina Gräper (88) afscheid. Dit gebeurde op 18 februari 2013.

In de jaarvergadering op 18 februari 2013 heeft Tina Gräper afscheid genomen als Zonnebloemvrijwilligster.

Nel Boevé sprak haar toe namens alle collega's van de afdeling Rijnwoude-Zuid, maar die van Benthuizen in het bijzonder.

Tina heeft zich samen met nog twee andere dames - in die tijd waren de vrijwilligers nog allemaal dames - opgegeven om Zonnebloemwerk in Benthuizen te gaan doen. Aanvankelijk verliep de aanmelding van gasten wat stroef, omdat de Zonnebloem vooral een katholiek imago had. Maar bij het eerste uitje, dat naar de Floriade in Zoetermeer ging, waren er toch 12 gasten uit Benthuizen. Daarmee was het ijs in Benthuizen gebroken en er kwamen steeds meer gasten. Op dit moment zijn er dat 39.

Tina organiseerde het bezoekwerk en bezocht zelf ook mensen die het fijn vonden af en toe eens met iemand van gedachten te wisselen over vanalles en nog wat. Ook heeft zij samen met de andere vrijwilligers uit Benthuizen veel leuke dingen georganiseerd. Zo denken we nog wel eens terug aan de pakjes die met Sinterklaas werden gemaakt voor de gasten en door twee Zwarte Pieten werden rondgebracht.

In 2006 kreeg Tina tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rijnwoude welverdiend de gemeentelijke vrijwilligersoorkonde. 

De Zonnebloemafdeling Rijnwoude-Zuid dankt Tina van harte voor het vele werk dat zij voor de afdeling, Benthuizen in het bijzonder, heeft verzet. Wij zullen haar missen, maar vinden het erg leuk haar als gast welkom te mogen heten.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals