Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemgasten genieten van hun vakantieweek 2013 in Lemele

Van 23 - 28 september 2013 organiseerde de Zonnebloemregio Alphen aan den Rijn de jaarlijkse vakantieweek voor Zonnebloemgasten uit hun regio. Vier van de 26 gasten kwamen uit de gemeente Rijnwoude.

Van 23 - 28 september 2013 organiseerde de Zonnebloemregio Alphen aan den Rijn de jaarlijkse vakantieweek voor Zonnebloemgasten uit hun regio. Vier van de 26 gasten kwamen uit de gemeente Rijnwoude.

De vakantie ging dit jaar naar De Boerderij van de Imminkhoeve in Lemele in het prachtige Vechtdal in Overijssel. Het gebouw en de voorzieningen zijn volledig aangepast aan mensen met een fysieke beperking. Zo zijn er bijvoorbeeld rolstoelfietsen en rolstoelpaden in de omgeving.

Er zijn diverse uitstapjes georganiseerd, zoals naar het Dierenpark Emmen en naar het museumdorp Orvelte. Ook in de Imminkhoeve was veel te doen, variërend van bloemschikken tot buitengym en manicure. En natuurlijk stond ook een gezellige avond op het programma.

De vakantie is begeleid door een groot aantal vrijwilligers. Zij zorgden geheel belangeloos voor zaken als verzorging van de maaltijden, begeleiding bij uitstapjes, organisatie van activiteiten, ondersteuning van gasten enz.

Het was een vermoeiende week, maar o zo gezellig. Deelnemers en vrijwilligers gingen tevreden naar huis.
 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals