Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas en Zwarte Piet in Benthuizen (26-11-2014)

Zonnebloem afdeling

Sint en Piet (de enige echte) bezochten een 40-tal gasten. Sommigen moesten bij Sint komen en een enkeling bij Piet op schoot. Onze gasten lieten het zich heerlijk smaken.

Op woensdag 26 november 2014 bezochten Sint en Piet onze afdeling Rijnwoude-Zuid. De gezellige bijeenkomst vond plaats inde Hoeksteen te Benthuizen.
Zo'n 40 gasten, begeleid door 10 vrijwilligsters, genoten van nog echt ouderwetse Sinterklaasliedjes. Het geheel werd begeleid door onze (kunnen we wel zeggen) vaste accordeonist, die er zichtbaar lol in had. De liedjes zijn op schrift gesteld en zullen via dit verslag publiekelijk worden gemaakt.

Heerlijke hapjes, drankjes te kust en te keur, gezellige onderonsjes van mensen die elkaar weer even niet hadden gezien... leuke anekdotes betreffende diegenen die bij Sint moesten komen. Dit totaalbeeld gaf ons voldoening.

We hebben op eenvoudige wijze een aantal Zonnebloemgasten weer een vrolijke middag bezorgd.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals