Genieten van heerlijk 'Diner voor Twee' (23-1-2015)

Zonnebloem afdeling

In ‘Diner voor Twee’ draait het om tal van komische verwikkelingen in een piepklein restuarant in Venetië, waar een half Nederlands-half Italiaanse maître (Ron Brandsteder) de scepter zwaait.

Zonnebloemgasten uit Rijnwoude hebben op vrijdagmiddag 23 januari 2015 genoten van de speciaal voor de Zonnebloem geschreven muzikale klucht ‘Diner voor Twee’. De voorstelling werd opgevoerd in Het Trefpunt in Nieuwveen.

De cast bestaat uit grote namen, zoals Petra Berger, Ron Brandsteder, Joke de Kruijf, Arwin Kluft, Rolf Koster. Ze worden bijgestaan door Tamara Juinen en Guus Boswinkel.

In ‘Diner voor Twee’ draait het om tal van komische verwikkelingen in een piepklein, maar chique hotel-restaurant in Venetië, waar een half Nederlands-half Italiaanse maître (Ron Brandsteder) de scepter zwaait.

Na afloop konden we alleen maar positieve reacties optekenen. Het was een zeer professioneel gezelschap, leuke en gezellige liedjes, prachtig gezongen. Het was een geweldige middag! Super gespeeld! Onze gasten waren heel erg enthousiast, alles goed geregeld en verzorgd. Complimenten alom!!
Diner voor Twee wordt in totaal 70 keer gespeeld en zo kunnen 30.000 gasten van de Zonnebloem genieten van deze unieke voorstelling.

Om financiële redenen heeft de Nationale Zonnebloem besloten in de toekomst geen theaterproducties van deze omvang meer te laten uitvoeren. Daarvoor in de plaats komt de mogelijkheid om met kleine groepjes mensen een theatervoorstelling in een theater in de omgeving te bezoeken.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken