Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Genieten van heerlijk 'Diner voor Twee' (23-1-2015)

Zonnebloem afdeling

In ‘Diner voor Twee’ draait het om tal van komische verwikkelingen in een piepklein restuarant in Venetië, waar een half Nederlands-half Italiaanse maître (Ron Brandsteder) de scepter zwaait.

Zonnebloemgasten uit Rijnwoude hebben op vrijdagmiddag 23 januari 2015 genoten van de speciaal voor de Zonnebloem geschreven muzikale klucht ‘Diner voor Twee’. De voorstelling werd opgevoerd in Het Trefpunt in Nieuwveen.

De cast bestaat uit grote namen, zoals Petra Berger, Ron Brandsteder, Joke de Kruijf, Arwin Kluft, Rolf Koster. Ze worden bijgestaan door Tamara Juinen en Guus Boswinkel.

In ‘Diner voor Twee’ draait het om tal van komische verwikkelingen in een piepklein, maar chique hotel-restaurant in Venetië, waar een half Nederlands-half Italiaanse maître (Ron Brandsteder) de scepter zwaait.

Na afloop konden we alleen maar positieve reacties optekenen. Het was een zeer professioneel gezelschap, leuke en gezellige liedjes, prachtig gezongen. Het was een geweldige middag! Super gespeeld! Onze gasten waren heel erg enthousiast, alles goed geregeld en verzorgd. Complimenten alom!!
Diner voor Twee wordt in totaal 70 keer gespeeld en zo kunnen 30.000 gasten van de Zonnebloem genieten van deze unieke voorstelling.

Om financiële redenen heeft de Nationale Zonnebloem besloten in de toekomst geen theaterproducties van deze omvang meer te laten uitvoeren. Daarvoor in de plaats komt de mogelijkheid om met kleine groepjes mensen een theatervoorstelling in een theater in de omgeving te bezoeken.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals