Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek strand Noordwijk met Strandrups

Zonnebloem afdeling

Na jaren niet meer zee, duinen en strand gezien en gevoeld te hebben, nu eindelijk wel. Uit de enquête van Rijnwoude Zuid bleek dat gasten dit graag wilden. En dan doen we dat gewoon. Toch !!

"Heerlijk, fantastisch, magnifiek, eindelijk". Zomaar enkele reacties van gasten en vrijwilligers die meegingen.

Op 16 en 17 juni brachten we met enkele chauffeurs steeds twee groepen gasten naar het strand nabij Noordwijk. Daar werden we onthaald met koffie en gebak, En vervolgens bestegen we een tank-achtig rupsvoertuig, waar stoelen voor lopende gasten en rolstoelplaatsen voor rolstoelers op zijn gemonteerd. Anderhalf uur "op de rups" door duin, stuifzand, door de branding en ietwat de zee in. Uitwaaien, kijken, zonnen, genieten.

We hadden prachtig weer. Een zonnetje, niet te heet, een forse bries. Maakt niet uit. Het resultaat telt. De zee zien en opsnuiven.

De 6-8 deelnemers aan de ochtendrit en middagrit spraken elkaar tijdens een uitstekende lunch, verzorgd door vriendelijk personeel van Strandplaats Nederzandt aan de Langervelderslag te Noordwijk.

Voor herhaling vatbaar. Chauffeurs, begeleiders, organisatie en catering... een pluim !!

We vernemen in de wandelgangen dat er in tweede instantie serieuze belangstelling is voor nog een dergelijk bezoek. Dat moet op korte termijn te regelen zijn.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals