Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zeer geslaagd 15 jarig Jubileum afdeling Rijnwoude Zuid

Zonnebloem afdeling

Op 12 augustus 2015 vierden we ons 15 jarig jubileum. Aan de reacties te beoordelen een erg geslaagd gebeuren.

Geslaagd lustrumfeest Zonnebloem

Woensdag 12 augustus vierde de Zonnebloem, afdeling Rijnwoude-Zuid, haar derde lustrum.

Het is al weer ruim 15 jaar geleden dat de Zonnebloem Rijnwoude zo groot was geworden, dat er twee afdelingen werden gevormd. De afdeling Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) was geboren. Het derde lustrum is op woensdag 12 augustus gevierd. Ongeveer 70 gasten vierden het feest mee.

Opnieuw mochten we gebruik maken van de prachtige, door mevrouw Klerks feestelijk versierde, ruimte van de heer en mevrouw Klerks, Maar ook de inwendige mens vergaten zij niet. Hiermee waren zij de hoofdsponsor van het feest. Enkele plaatselijke ondernemers leverden eveneens een bijdrage en het speciale afdelingsspaarpotje werd aangesproken. De bijdrage van de gasten kon zodoende beperkt blijven.

De feestdag begon met een kopje koffie met een gebakje met het logo van de Zonnebloem. Een leuk gezicht, maar vooral ook lekker. Een glaasje fris, een wijntje of een borreltje voor het eten hoort er natuurlijk ook bij. Het culinaire hoogtepunt was het lunchbuffet met voor elk wat wils: zalmsalade, huzarensalade, roerei, kroket, enz. Wat zag er dat goed uit! En wat was dat lekker!

Het muzikaal optreden werd verzorgd door het inmiddels wijd en zijd in Hazerswoude-Dorp bekende viswijvenkoor “De Scharretjes” o.l.v. Hans Kortekaas. De dames, gestoken in een visvrouwenkostuum, compleet met omslagdoek en muts, zongen bekende en minder bekende vissersliedjes. De zaal luisterde aandachtig.
De foto’s van het feest zijn te bekijken op www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid onder het kopje “ervaringen”

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals