Ha, u bent er weer!

Zonnebloem afdeling

De kraam van de Zonnebloem blijkt een vertrouwde verschijning op de braderie in Hazerswoude-Dorp.

De in de kop van dit stukje genoemde begroeting door een van de bezoekers van de braderie is leuk om te horen voor de vrijwilligers van de Zonnebloem. Natuurlijk is de Zonnebloem present op de braderie in Hazerswoude-Dorp op de laatste zaterdag van augustus. Evenals voorgaande jaren konden de bezoekers blaadjes trekken van een grote Zonnebloem. Kinderen altijd prijs, voor volwassenen zaten er ook “nieten” tussen.
Dit jaar was er naast de Zonnebloemen ook een Rad van Fortuin, met geweldige prijzen. Deze waren beschikbaar gesteld door vrijwel alle winkeliers en ook enkele andere ondernemingen in Hazerswoude-Dorp en Benthuizen.

De Zonnebloem is alle goede gevers daarvoor dankbaar. En natuurlijk ook alle bezoekers die blaadjes van de zonnebloemen trokken of  een kansje waagden bij het Rad van Fortuin.
Van de opbrengst van de braderie organiseren we leuke dingen voor mensen die als gevolg van ouderdom, ziekte of handicap lichamelijk beperkt zijn en voor wie eenzaamheid dreigt.

Wilt u meer weten wat de Zonnebloem doet, kijk dan op de site www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken