Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ha, u bent er weer!

Zonnebloem afdeling

De kraam van de Zonnebloem blijkt een vertrouwde verschijning op de braderie in Hazerswoude-Dorp.

De in de kop van dit stukje genoemde begroeting door een van de bezoekers van de braderie is leuk om te horen voor de vrijwilligers van de Zonnebloem. Natuurlijk is de Zonnebloem present op de braderie in Hazerswoude-Dorp op de laatste zaterdag van augustus. Evenals voorgaande jaren konden de bezoekers blaadjes trekken van een grote Zonnebloem. Kinderen altijd prijs, voor volwassenen zaten er ook “nieten” tussen.
Dit jaar was er naast de Zonnebloemen ook een Rad van Fortuin, met geweldige prijzen. Deze waren beschikbaar gesteld door vrijwel alle winkeliers en ook enkele andere ondernemingen in Hazerswoude-Dorp en Benthuizen.

De Zonnebloem is alle goede gevers daarvoor dankbaar. En natuurlijk ook alle bezoekers die blaadjes van de zonnebloemen trokken of  een kansje waagden bij het Rad van Fortuin.
Van de opbrengst van de braderie organiseren we leuke dingen voor mensen die als gevolg van ouderdom, ziekte of handicap lichamelijk beperkt zijn en voor wie eenzaamheid dreigt.

Wilt u meer weten wat de Zonnebloem doet, kijk dan op de site www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals