Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemgasten aan boord van de Jan Plezier

Zonnebloem afdeling

Dit jaar ging de reis richting Katwijk. 50 gasten van de afdelingen Rijnwoude-Noord (Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk) en Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) voeren mee.

De Zonnebloem Regio Alphen aan den Rijn biedt de afdelingen jaarlijks de mogelijkheid in te tekenen op een boottocht.

Op 22 september 2015 vertrokken van diverse plaatsen in Rijnwoude al vroeg Zonnebloemgasten richting Leimuiden om in te schepen voor een tocht met de Jan Plezier. Sommige passagiers werden door vrijwilligers gebracht en gehaald, anderen gingen gezamenlijk met een klein busje.

De Jan Plezier is een moderne rondvaartboot, rolstoelvriendelijk en van alle gemakken voorzien.
Met ongeveer 100 Zonnebloemgasten en vrijwilligers uit diverse plaatsen in de regio ging de reis ditmaal via de Kaag, het Rijn-Schiekanaal en Leiden richting Katwijk.
Dat weersvoorspellingen niet altijd uitkomen bleek maar weer eens. Het was prima weer en soms scheen zelfs het zonnetje. Dat leverde mooie vergezichten op, waarvan iedereen genoot.

De inwendige mens werd niet vergeten met koffie en thee, een aangeklede borrel en een driegangendiner. Er was veel tijd voor onderlinge contacten en ‘s middags was er een loterij waarmee leuke prijzen te winnen waren.

Een van de gasten uit Rijnwoude verwoordde het na afloop zo " We hebben een prachtige dag gehad, met veel mensen gesproken, heel veel mooie plekjes gezien…… Iedereen genoot van deze mooie dag".

Nadere informatie
over de Zonnebloem afdeling Rijnwoude Noord bij de secretaris, Piet Franken, tel: 071-3415232
en over de afdeling Rijnwoude-Zuid bij de secretaris Henny Tooten, tel 0172-586340 of https://www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals