Zonnebloemactiviteiten rondom Kerstmis 2015

Zonnebloem afdeling

December 2015 heeft Rijnwoude-Zuid enkele activiteiten georganiseerd voor kleine groepjes gasten. Vooral de kerstsamenzang in Benthuizen en ook het Kerstconcert in Hazerswoude dorp scoorden hoog.

Zonnebloemactiviteiten rondom Kerstmis 2015

December 2015 heeft Zonnebloem Rijnwoude-Zuid voor het eerst enkele activiteiten georganiseerd voor kleine groepjes gasten. Vooral de kerstsamenzang in Benthuizen en ook het Kerstconcert in Hazerswoude-Dorp scoorden hoog!!

Kerstsamenzang in de Nederlands Hervormde Kerk in Benthuizen

Op 21 december 2015 zat de Nederlands Hervormde Kerk in Benthuizen helemaal vol voor de Kerstsamenzang. Ook de Zonnebloem was met een aantal gasten aanwezig. De uitnodiging was met groot enthousiasme ontvangen. De Zonnebloemgasten die niet aanwezig waren betreurden dat zij er niet konden zijn.

Voordat het Projectkoor en de bezoekers aan de beurt waren, bracht het kinderkoor een aantal kerstliederen ten gehore. Daarna was het de beurt aan het koor en de mensen in de kerk. Het optreden van het koor werd afgewisseld met samenzang. Na afloop was er gelegenheid om een kopje koffie, thee of warme chocolademelk te drinken

Allen die in de kerk waren hebben genoten van de avond. Dat geldt zeer zeker ook voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem.

Het was, kortom, een heel fijne avond, juist in deze Kersttijd een welkome afwisseling voor veel Zonnebloemgasten die alleen wonen en alleen zijn.

 

Optreden Christelijk Regiokoor Adoramus

In de Nederlands Hervormde Kerk in Hazerswoude-Dorp trad ook dit jaar weer het Christelijk Regiokoor Adoramus op. Zonnebloem Rijnwoude Zuid had een aantal gasten hiervoor uitgenodigd. Zij hebben genoten van het prachtige concert en een geweldige avond gehad.

 

Kerstmarkten in tuincentra

De Zonnebloem probeert afwisseling in haar aanbod te brengen. Daarom ook dit jaar weer de mogelijkheid om een kerstmarkt te bezoeken. Nu eens niet met een bus vol deelnemers, maar met een tweetal kleine groepjes gasten. Het ene groepje bezocht de kerstmarkt van Intratuin Pijnacker, het andere ging kijken bij de gelijknamige zaak in Zevenhuizen. Wat een uitgebreide collecties en wat een verschil met vroeger! Moeilijk te kiezen wat je wilt hebben, maar uiteindelijk ging iedereen wel met iets naar huis. De deelnemers aan de uitstapjes naar de kerstmarkten waren het eens: het was een leuk en gezellig uitje.

Vrijwilligers en gasten…. Bedankt en een goed 2016.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken