Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneel Pension vol verwachting

Zonnebloem afdeling

Na stop ondersteuning professioneel toneel via Landelijke Zonnebloem, nu goed alternatief in de regio en op basis van eigen initiatief !!

“Pension vol verwachting”, geslaagde toneelvoorstelling voor Zonnebloemgasten.

Onlangs hebben 37 gasten en 7 vrijwilligers van de Zonnebloemafdelingen uit Rijnwoude een erg plezierige toneelmiddag gehad bij Ipse/De Bruggen in Nieuwveen. Zij genoten van ongecompliceerd en goed geacteerd volkstoneel. Vol verrassingen en verwikkelingen.

De bezoekers van het toneelstuk waren voorafgaand aan de voorstelling ook “vol verwachting” hoe het zou gaan. Voorheen werd jaarlijks een professionele musical opgevoerd, georganiseerd door de Nationale Zonnebloem. Dat is verleden tijd. Daarom had Zonnebloemregio Alphen aan den Rijn een amateurgezelschap uitgenodigd. Dat maakte de verwachtingen meer dan waar!

De toneelvereniging The Old Timers uit Aarlanderveen speelde het toneelstuk “Pension vol verwachting”, een klucht rond een familiepension met een tijdelijke verhuurder. Het echtpaar dat op het huis moet passen weet niet dat het huis pensiongasten heeft geboekt en gaat ontvangen. En dan loopt er van alles mis. Er dienen zich de meest vreemde gasten aan en dat geeft “reuring”. Maar zoals het hoort in een goede klucht komt alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht.

“ We hebben genoten van het verhaal en we zijn verbaasd dat de toneelspelers al die tijd de teksten zo goed konden onthouden. Ook vonden we de verzorging met heerlijk koffie en gebak uit de kunst. Heel geslaagd! Wij hopen dat er volgend jaar weer zo’n leuke middag komt.“
Zomaar wat reacties van Zonnebloemgasten, die we na de toneelvoorstelling hebben opgetekend.

Meer informatie over de Zonnebloem?
Voor afdeling Rijnwoude Noord (Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk) kunt u bellen met de secretaris, Piet Franken, tel: 071-3415232 en voor de afdeling Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) met Henny Tooten, tel 0172-586340 of www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals