Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagde Koningsmarkt in Benthuizen

Zonnebloem afdeling

De weermannen en -vrouwen voorspelden niet veel goeds voor Koningsdag 2016. De Zonnebloem Rijnwoude-Zuid is toch heel tevreden.

Geslaagde Koningsmarkt 2016 in Benthuizen

Toen de avond voor Koningsdag in het land de ene na de andere activiteit werd verplaatst of afgelast, vroegen sommigen van de Zonnebloemafdeling Rijnwoude-Zuid zich af of de Koningsmarkt in Benthuizen door zou gaan. Voor de Evenementen Commissie Benthuizen was dat geen vraag. Doorgaan natuurlijk, met een locatie waar het minder koud was voor de kinderen.

Dik aangekleed en met een goed humeur heeft een tiental vrijwilligers tussen 8 en 13 uur het nodige werk voor de Zonnebloem verzet: aankleden van de kraam, aantrekkelijk etaleren van de folders, de zonnebloemen en de prijzen. En het aanprijzen van de Zonnebloem aan het publiek natuurlijk. Dat liet geen verstek gaan. Het zonnetje kwam af en toe tevoorschijn en de buien bleven (bijna) allemaal uit. De Benthuizenaren trotseerden de kou. Zij bezochten even trouw als andere jaren de Koningsmarkt en vergaten daarbij de Zonnebloem niet. De folders werden goed meegenomen en de opbrengst was zelfs hoger dan vorig jaar.

Goed gedaan Benthuizenaren!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals