Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een picknick, maar dan anders !

Zonnebloem afdeling

Een picknick in de tuin van de Regenboog, dat was voor 10 augustus het plan van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Helaas werkten de weergoden niet mee, waardoor naar binnen moest worden uitgeweken.

Picknick - 10 augustus 2016

De kolenboer

 

Op de dag van de picknick scheen de zon. Maar het was erg winderig en de temperatuur noodde niet uit om buiten te zitten. Dus geen houten tafels met bankjes op het terras, geen picknickkleed in het gras. Maar de sfeer was er niet minder om. Zo’n 45 deelnemers wisten er met elkaar een gezellige bijeenkomst van te maken. Ook het optreden van Michel Coenen en Tejo Brouwer droeg daar aan bij. Groot was de hilariteit toen Tejo de zaal vroeg hoeveel “boeren” men kende. De groenteboer, de sigarenboer, de schillenboer, de melkboer… allemaal kwamen ze langs. Maar de kolenboer……, daar haar Tejo nog nooit van gehoord. Een generatieverschil ?

 

 

Taarten, salades en nog meer

Na een drankje en het optreden kwamen de lekkernijen op tafel. Veel Zonnebloemvrijwilligers hadden hun kookkunsten aangewend voor het maken van salades, hartige taarten, gehaktballetjes, enz. Ook waren er diverse belegde broodjes. Kortom, voor elk wat wils.

 

Zingen en dansen.

De gasten zongen luid mee met de liedjes die ten gehore werden gebracht. Maar het bleef niet bij zingen. Alle gasten deden vanaf hun plaats aan tafel mee met de vogeltjesdans. Ook de vrijwilligers lieten zich niet onbetuigd en hopsten vrolijk mee.

 

Voor herhaling vatbaar

Uit het door de deelnemers ingevulde vragenlijstje na afloop, bleek hoe zij het hadden gevonden. Meer dan 95 % vond dat de picknick goed georganiseerd was en het eten lekker. En 84% vond het optreden van Michel en Tejo leuk. Voor herhaling vatbaar werd van diverse kanten gezegd.

 

Wilt u meer weten over de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid of gast worden, dan kunt u kijken op www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid of bellen met de secretaris Henny Tooten 0172-586340

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals