Met twee afdelingen is het dubbel genieten

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 8 oktober 2016 kwamen 102 gasten en 15 vrijwilligers van De Zonnebloem afdelingen Rijnwoude-Noord en Rijnwoude-Zuid bijeen in Multifunctioneel Centrum Het Anker te Hazerswoude-Rijndijk

Bij binnenkomst in de gezellig ingerichte zaal met zonnebloemen op de tafels zocht iedereen een plekje bij plaatselijke of wat verder weg wonende bekenden. Al gauw was de zaal gevuld met een gezellig geroezemoes en werd de koffie geserveerd. De zanger Tim Remie die deze middag gaat optreden werd welkom geheten en zong ter introductie een paar mooie liedjes waarbij de gasten direct opmerkten dat hij een prachtige stem had. Na de broodmaaltijd met uiteraard een lekkere kroket, zong Tim Remie nog een heleboel liedjes en iedereen genoot van de wijze waarop hij samen met de aanwezigen een fijne sfeer wist te creëren. De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje waarna iedereen voldaan huiswaarts keerde.

Uit de korte enquête die onder de gasten werd gehouden bleek dat velen bijzonder van deze middag hadden genoten en het leuk vonden om naast de vele activiteiten die in de beide afdelingen worden georganiseerd deze gezamenlijke middag voor herhaling vatbaar vonden.

De vrijwilligers van Rijnwoude Zuid en Rijnwoude Noord willen op deze plek alle gasten en iedereen die zich heeft ingezet om deze middag tot een feest te maken waar je met plezier aan terug kan denken bedanken.

Ook op deze middag bleek: “Samen genieten is dubbel genieten"

Tekst opgesteld door Suzan Kuiper, voorzitter Zonnebloem Rijnwoude-Noord

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken