Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met twee afdelingen is het dubbel genieten

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 8 oktober 2016 kwamen 102 gasten en 15 vrijwilligers van De Zonnebloem afdelingen Rijnwoude-Noord en Rijnwoude-Zuid bijeen in Multifunctioneel Centrum Het Anker te Hazerswoude-Rijndijk

Bij binnenkomst in de gezellig ingerichte zaal met zonnebloemen op de tafels zocht iedereen een plekje bij plaatselijke of wat verder weg wonende bekenden. Al gauw was de zaal gevuld met een gezellig geroezemoes en werd de koffie geserveerd. De zanger Tim Remie die deze middag gaat optreden werd welkom geheten en zong ter introductie een paar mooie liedjes waarbij de gasten direct opmerkten dat hij een prachtige stem had. Na de broodmaaltijd met uiteraard een lekkere kroket, zong Tim Remie nog een heleboel liedjes en iedereen genoot van de wijze waarop hij samen met de aanwezigen een fijne sfeer wist te creëren. De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje waarna iedereen voldaan huiswaarts keerde.

Uit de korte enquête die onder de gasten werd gehouden bleek dat velen bijzonder van deze middag hadden genoten en het leuk vonden om naast de vele activiteiten die in de beide afdelingen worden georganiseerd deze gezamenlijke middag voor herhaling vatbaar vonden.

De vrijwilligers van Rijnwoude Zuid en Rijnwoude Noord willen op deze plek alle gasten en iedereen die zich heeft ingezet om deze middag tot een feest te maken waar je met plezier aan terug kan denken bedanken.

Ook op deze middag bleek: “Samen genieten is dubbel genieten"

Tekst opgesteld door Suzan Kuiper, voorzitter Zonnebloem Rijnwoude-Noord

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals