Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Spreekwoorden en gezegdes in de Regenboog: een topper !!

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 17 november 2016 werden de “bovenkamers” van 43 gasten van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid en van 7 vrijwilligers op de proef gesteld.

Onder leiding van Cees Aantjes uit Giessenburg moesten de zonnebloemgasten spreekwoorden of gezegdes formuleren. Hiertoe kreeg men kunstig gemaakte borden voorgeschoteld met Playmobilpoppetjes en -attributen. Zij vormden een afbeelding van een achterliggend spreekwoord of oud gezegde.

Het geheel werd aangekleed met vele heerlijke en warme pannenkoeken die door enkele vrijwilligers thuis werden bereid.

Een leuke formule. Nu eens geen uitstapje of een optreden van een zangeres of muzikant, naar wie je alleen maar moet luisteren, maar een activiteit waar de deelnemers met elkaar in de slag moesten. Met onderlinge discussies tijdens het nadenken en met een wedstrijdelement. Want uiteindelijk was er één tafel met de meeste gevonden spreekwoorden !!

We evalueren altijd wat de aanwezigen ervan vonden. Nog nooit vertoond in ons theater: een 100% erg-leuk-score !! En met hulde aan de verzorging door vrijwilligers en de beheerder van de Regenboog.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals