Spreekwoorden en gezegdes in de Regenboog: een topper !!

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 17 november 2016 werden de “bovenkamers” van 43 gasten van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid en van 7 vrijwilligers op de proef gesteld.

Onder leiding van Cees Aantjes uit Giessenburg moesten de zonnebloemgasten spreekwoorden of gezegdes formuleren. Hiertoe kreeg men kunstig gemaakte borden voorgeschoteld met Playmobilpoppetjes en -attributen. Zij vormden een afbeelding van een achterliggend spreekwoord of oud gezegde.

Het geheel werd aangekleed met vele heerlijke en warme pannenkoeken die door enkele vrijwilligers thuis werden bereid.

Een leuke formule. Nu eens geen uitstapje of een optreden van een zangeres of muzikant, naar wie je alleen maar moet luisteren, maar een activiteit waar de deelnemers met elkaar in de slag moesten. Met onderlinge discussies tijdens het nadenken en met een wedstrijdelement. Want uiteindelijk was er één tafel met de meeste gevonden spreekwoorden !!

We evalueren altijd wat de aanwezigen ervan vonden. Nog nooit vertoond in ons theater: een 100% erg-leuk-score !! En met hulde aan de verzorging door vrijwilligers en de beheerder van de Regenboog.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken