Kerstbrunch voor Zonnebloemgasten

Zonnebloem afdeling

Op 16 december hield de Zonnebloem in Hazerswoude-Dorp een kerstbrunch. Op twee plaatsen in het dorp stelde een vrijwilligster haar huis open. In totaal 15 gasten hebben genoten van een kerstbrunch

Kerstsfeer.
In beide huizen was de eetkamer helemaal in kerstsfeer gebracht. Een feestelijk gedekte tafel, mooie kerststukken, maar ook een kerststal, lichtjes en kaarsen zorgden voor een echt kerstgevoel.

De aanwezige vrijwilligers serveerden een driegangenbrunch: heerlijke tomatensoep, een stukje kip of kabeljauw met rode kool, puree en stoofpeertjes en een lekkere pudding toe. Alle ingrediënten voor de maaltijd waren gedoneerd door Jumbo Supermarkten. Een glaasje wijn erbij en een bonbon tijdens de koffie maakten het helemaal af.

Samenzijn
Maar zeker zo belangrijk als wat er op het bord komt is het met elkaar samenzijn. Samen eten, samen verhalen delen. Dat is kerst zoals het voor iedereen zou moeten zijn. Met deze kleinschalige kerstactiviteit heeft de Zonnebloem samen met Jumbo hieraan een bijdrage geleverd.

Een van de gasten verwoordde het gevoel van alle deelnemers: “wat was het geweldig en wat was het een mooi geschenk dat ik erbij mocht zijn”.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken