Volle bak en een heel gezellige start van het nieuwe Zonnebloemjaar

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 5 januari 2017 opende de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) het nieuwe Zonnebloemjaar met een druk bezochte bijeenkomst voor alle deelnemers.

Volgens traditie vindt elk jaar in de eerste week van januari de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid plaats. De nog in kerstsfeer getooide Hoeksteen in Benthuizen was ook dit jaar weer de plaats van samenkomst. En het was “volle bak”; zo’n 80 Zonnebloemdeelnemers en nog ongeveer 20 vrijwilligers en chauffeurs waren aanwezig. De vrijwilligers uit Benthuizen hadden alles weer tot in de puntjes voorbereid, van de inrichting van de zaal tot de hapjes en de drankjes. Ook een kleindochter van een van hen sjouwde de hele dag mee.

Tijdens de bijeenkomst trad Lia Verheul van “De vrolijke noot” twee maal op. Dat was het feest van de herkenning. Lia vertelde een muzikaal verhaal, dat altijd uitmondde – u raadt het al – in een lied. Het waren bijna allemaal bekende liedjes die iedereen kon meezingen, want Lia’s technische assistente - haar moeder – projecteerde de teksten op een groot scherm. Aan het eind met een vragenformuliertje daarnaar gevraagd, gaf 91 % van de gasten aan het optreden heel leuk te hebben gevonden. De verhalen van Lia nodigden uit tot eigen verhalen. Aan alle tafels was het een gezellig geroezemoes. De drankjes en de hapjes gingen erin als koek. Het nieuwe Zonnebloemjaar is goed van start gegaan.

Nadere informatie over de Zonnebloemactiviteiten op www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken