Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Volle bak en een heel gezellige start van het nieuwe Zonnebloemjaar

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 5 januari 2017 opende de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) het nieuwe Zonnebloemjaar met een druk bezochte bijeenkomst voor alle deelnemers.

Volgens traditie vindt elk jaar in de eerste week van januari de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid plaats. De nog in kerstsfeer getooide Hoeksteen in Benthuizen was ook dit jaar weer de plaats van samenkomst. En het was “volle bak”; zo’n 80 Zonnebloemdeelnemers en nog ongeveer 20 vrijwilligers en chauffeurs waren aanwezig. De vrijwilligers uit Benthuizen hadden alles weer tot in de puntjes voorbereid, van de inrichting van de zaal tot de hapjes en de drankjes. Ook een kleindochter van een van hen sjouwde de hele dag mee.

Tijdens de bijeenkomst trad Lia Verheul van “De vrolijke noot” twee maal op. Dat was het feest van de herkenning. Lia vertelde een muzikaal verhaal, dat altijd uitmondde – u raadt het al – in een lied. Het waren bijna allemaal bekende liedjes die iedereen kon meezingen, want Lia’s technische assistente - haar moeder – projecteerde de teksten op een groot scherm. Aan het eind met een vragenformuliertje daarnaar gevraagd, gaf 91 % van de gasten aan het optreden heel leuk te hebben gevonden. De verhalen van Lia nodigden uit tot eigen verhalen. Aan alle tafels was het een gezellig geroezemoes. De drankjes en de hapjes gingen erin als koek. Het nieuwe Zonnebloemjaar is goed van start gegaan.

Nadere informatie over de Zonnebloemactiviteiten op www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals