Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneeluitvoering Ontwikkeling en Vreugd

Zonnebloem afdeling

Familie Postma aan de Cola. Een kleinschalige activiteit op de zaterdagavond. Toneel. Twee avonden uitverkocht huis bij de Juffrouw

Onder de titel "Familie Postma aan de Costa", ging op zaterdag 11 maart 2017 het jaarlijkse toneelstuk toneelstuk van de Hazerswoudse toneelvereniging "Ontwikkeling en Vreugd" de lucht in.
Vier Zonnebloemvrijwilligsters bezochten samen met zeven gasten deze voorstelling. Door de inzet van vrijwilligers kunnen Zonnebloemgasten die niet graag meer 's avonds de deur uitgaan, toch van een avondje uit genieten.
Het publiek schaterde af en toe van het lachen om de humoristische en soms zelfs kluchtige scènes.

"Ik ben zo blij dat ik met jullie mee mocht, zonder jullie kon ik hier niet heen", vertelde een van de gasten, wier leeftijd meer dan 90 kruisjes telt. Zoiets te horen geeft voor de vrijwilligers veel voldoening.
Kortom, een geslaagde avond voor iedereen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals