De laatste Lionsvakantie, in één woord geweldig!

Zonnebloem afdeling

Van 17 tot 22 april 2017 vond de laatste “Lionsvakantie” plaats. Maar de gasten hebben er niet minder van genoten.

Door het besluit van de Nationale Zonnebloem om vanaf 2018 geen vakanties meer te organiseren, helaas de laatste Lionsvakantie.

Op tweede paasdag 2017 zijn vier gasten van de afdeling Rijnwoude-Zuid, dit keer allen afkomstig uit Benthuizen, samen met andere gasten uit de regio, met de bus vanuit Bodegraven naar de Postelhoef in Luyksgestel gereden. Vier dames die elkaar al kenden en het heel gezellig met elkaar en alle andere gasten hadden. Zij hebben genoten van een vol programma met uitstapjes o.a. naar de Beekse Bergen, Eindhoven. Maar ook van spelletjes, wandelingen, muziek, lekker eten en drinken en (niet te vergeten) van elkaar. Moe maar voldaan kwamen zij op 22 april weer thuis.

Het was een feestelijke week met de geboorte op 21 april van een achterkleindochter van een van de Benthuizense dames en op de dag van de thuisreis een jarige. De dames hadden gezamenlijk het vervoer naar en van Bodegraven geregeld, verzorgd door een van onze vaste chauffeurs, die zijn busje vol met rollators en koffers heeft geladen.

Alles is perfect verlopen. Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt – van de Lionsclubs in de regio, de Stichting Omloop van ’t Groene Hart en vooral alle vrijwilligers die week – heel hartelijk dank.

De Benthuizense dames en met hen alle ander vakantiegasten, vinden het jammer dat er vanaf volgend jaar geen Lionvakanties meer zijn. 

Inmiddels wordt bij de Nationale Vereniging de Zonnebloem nagedacht over alternatieven voor de vakanties. Dus wie weet, komen er toch nog meer.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken