Zonnebloem Rijnwoude-Zuid gaat internationaal.

Zonnebloem afdeling

De Costa del Sol of toch liever Nicosia? De Zonnebloemgasten genoten van allebei tijdens het buffet in de prachtige accommodatie van de de heer en mevrouw Klerks in Hazerswoude-Dorp

De Hazerswoudse temperatuur op 18 juli 2017 verschilde in niets van die van de Costa del Sol of Nicosia. Het was te warm om buiten te zitten. De picknick werd een buffet, maar verder was alles hetzelfde. Koffie, een drankje, heerlijke schotels en natuurlijk muziek. De 40 gasten genoten van gerechten als sandwiches, wraps, pastasalade, muffins. Internationaler kan het bijna niet. Maar ook bonensalade, tulband, fruitsalade en nog veel meer, stonden op tafel. Alles gemaakt door vrijwilligers. Natuurlijk was rekening gehouden met gasten met een dieet.
Hoewel een oerhollandse naam, "de Zeesterren", was ook het repertoire van het optredende dameskoor internationaal. Zonder echter onze Nederlandse hits uit het oog te verliezen. Want behalve Costa de Sol en Nicosia, waren ook  "Margrietje", u weet wel van "de rozen (die) zullen bloeien" en "Peter", "blond en knap en 18 jaar" aanwezig.
Kortom, het was warm, het was lekker, het was gezellig! Familie Klerks, geweldig bedankt voor de gastrvrijheid.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken