Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Rijnwoude-Zuid gaat internationaal.

Zonnebloem afdeling

De Costa del Sol of toch liever Nicosia? De Zonnebloemgasten genoten van allebei tijdens het buffet in de prachtige accommodatie van de de heer en mevrouw Klerks in Hazerswoude-Dorp

De Hazerswoudse temperatuur op 18 juli 2017 verschilde in niets van die van de Costa del Sol of Nicosia. Het was te warm om buiten te zitten. De picknick werd een buffet, maar verder was alles hetzelfde. Koffie, een drankje, heerlijke schotels en natuurlijk muziek. De 40 gasten genoten van gerechten als sandwiches, wraps, pastasalade, muffins. Internationaler kan het bijna niet. Maar ook bonensalade, tulband, fruitsalade en nog veel meer, stonden op tafel. Alles gemaakt door vrijwilligers. Natuurlijk was rekening gehouden met gasten met een dieet.
Hoewel een oerhollandse naam, "de Zeesterren", was ook het repertoire van het optredende dameskoor internationaal. Zonder echter onze Nederlandse hits uit het oog te verliezen. Want behalve Costa de Sol en Nicosia, waren ook  "Margrietje", u weet wel van "de rozen (die) zullen bloeien" en "Peter", "blond en knap en 18 jaar" aanwezig.
Kortom, het was warm, het was lekker, het was gezellig! Familie Klerks, geweldig bedankt voor de gastrvrijheid.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals